3

Professioneel en vertrouwd

 

Huishoudelijke ondersteuning is belangrijk om zelfstandig te kunnen (blijven) wonen. Van belang is dan ook dat die hulp goed en professioneel wordt gegeven. Wij vinden het belangrijk om duidelijke afspraken met u te maken over wat er moet gebeuren, hoe vaak en op welke dagen. Wij komen daarom altijd eerst bij u thuis kijken om kennis te maken en samen met u een goed zorgplan op te stellen! Ook zorgen wij ervoor dat u steeds te maken hebt met dezelfde hulpverleners. Dit betekent dat u een prettig en vertrouwd contact kunt opbouwen en bovendien niet steeds opnieuw voor de hand liggende zaken hoeft uit te leggen.

 

Al onze thuiszorgmedewerkers hebben een specifieke opleiding gevolgd, beschikken over ervaring op het vakgebied en zijn zeer gemotiveerd. Wij werken snel, nauwkeurig en zeer efficiƫnt en daardoor hebben wij ook altijd ruimte voor een beetje extra aandacht of wat extra werk.

 

Zorg op maat staat bij ons hoog in het vaandel!

 

Onze Werkmaatschappijen zijn:

nijverheid home
Uw tafellinnen, bed- en badlinnen, bedrijfskleding of gordijnen. Het moet er piekfijn uitzien. Het team van Wasserij de Nijverheid staat voor u klaar.

Ga naar de website

dokterschoonmaak organisatie

Werkruimtes, publieksruimtes en woonruimtes... ze moeten schoon zijn, functioneel en prettig om te gebruiken.

Ga naar de website