image1 watisschoon

Huishoudelijke hulp

 

Kunt u het huishoudelijk werk niet meer zelf doen? Bijvoorbeeld omdat u langere tijd ziek bent, herstelt van een operatie, of niet meer zoveel energie hebt als vroeger? Om toch zelfstandig te kunnen (blijven) wonen, is huishoudelijke hulp dan een eerste voorwaarde.

 

We helpen u (zo lang mogelijk) zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. We kunnen allerlei huishoudelijke taken voor u verrichten. Zoals afwassen, ramen lappen, wasgoed verzorgen, strijken en stofzuigen. We regelen ook andere zaken graag voor u, bijvoorbeeld hulp bij boodschappen doen maar ook een kopje koffie of thee voor u zetten of een menselijk praatje doen wij graag voor en met u!

 

Wij zorgen er dan ook voor dat uw huishouding altijd op orde is zoals u dat graag ziet en gewend bent. Op welke dagen en wat wij precies voor u doen, kunt u zelf bepalen in ons gezamenlijk zorgplan. Er is bij ons altijd vervanging bij eventuele ziekte van uw vaste hulp! U zit nooit zonder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze Werkmaatschappijen zijn:

nijverheid home
Uw tafellinnen, bed- en badlinnen, bedrijfskleding of gordijnen. Het moet er piekfijn uitzien. Het team van Wasserij de Nijverheid staat voor u klaar.

Ga naar de website

dokterschoonmaak organisatie

Werkruimtes, publieksruimtes en woonruimtes... ze moeten schoon zijn, functioneel en prettig om te gebruiken.

Ga naar de website